Jiaxing Linger Electronic Technology Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Importeur, Exporteur
Merken: Treuzel
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: $5 Million-$10 Million
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 90% - 100%
De uitvoerwijze:: Heb Eigen de Uitvoervergunning
Nr van Werknemers in Handel:: 5 - 8 mensen
Inleiding

Jiaxing treuzelt Elektronisch Technologieco., is Ltd een inzameling van wetenschap en technologische ontwikkeling, productie en verkoop in één van high-tech Company.Company belast met LEIDENE producten, met inbegrip van LEIDEN scorebord, LEIDENE olieprijzenvertoning, LEIDENE klokvertoning en LEIDENE binnen en openlucht reclamevertoning 11 jaar.
 

Heeft heel wat ervaren hardwareingenieurs, softwareprogrammeurs, evenals arts of meester, en ander high-tech talent. Absorptie en integratie van binnenlandse en buitenlandse elektronische industrie geavanceerde technologie, ontwikkeling en productie van LEIDENE vertoning, automatiseringsmateriaal, en andere gebieden van high-tech producten.
 

Wij zijn toegewijd aan de specialisatie van op bestelling gemaakte LEIDENE producten om aan de speciale behoeften van elke klant te voldoen, de dekking van de productmarkt de wereld.
Het bedrijf heeft uitstekend personeel, prima productiemilieu, strenge en efficiënte ondernemingsbeheersysteem.
 

Het bedrijf heeft een verscheidenheid van testmateriaal voor alle producten om het strikte kwaliteit testen te doen, en de certificatie van Ce en ROHS-overgegaan.

 

Het bedrijf draait altijd rond aan „hoog - kwaliteit en Klanten eerst“ de bedrijfsdoeleinden. Constant achtervolgend de geest van voortreffelijkheid. Met prima kwaliteit, de diensten blijven van uitstekende kwaliteit aan de nieuwe behoeften van moderne technologie voldoen.

Geschiedenis

 

In December 2006, werd het Bedrijf opgericht in Jiaxing-Stad Zhejiang Provice China.

Hoofdzakelijk bezig geweest met Geleide het Tekenvertoning van de Gasprijs slechts voor de Markt van Japan.

 

In Octuber 2007, voegden wij verscheidene productielijnen toe en begonnen de Europer-Markt uit te breiden en 

Amerikaanse Markt.

 

In Juli 2008, werden lid meer hardware en softwareingenieurs van ons BedrijfOntwikkelingsteam.

 

In April 2009, voegt het bedrijf nieuw product voor Geleid Scorebord voor Europer-Markt toe.

 

In Mei 2010, werkte het Bedrijf met de Ingenieur samen die van het vijftig-vijfde Onderzoekinstituut, Bedrijf van de de Technologiegroep van China het Elektronische is om Geleid Scorebordcontrolemechanisme te beëindigen.

 

In Juni 2012, voegde het Bedrijf de nieuwe Productregelen toe en begon de Geleide Modules te veroorzaken

Geleid Berichtteken en Volledige Kleurenvertoningen.

 

In December 2015, overed de Klanten van verschillende Countried 100. De hoofdmarkten zijn van

Australië, Duitsland, Amerikaans, Zuid-Afrika en het Verenigd Koninkrijk….enz.

 

Dienst

1. Superieure Kwaliteit

Ons Kwaliteitscontroleteam zorgt ervoor dat niets in voorraad gezet wordt die niet van de hoogste kwaliteitsnorm is. Wij inspecteren alle inkomende goederen alvorens zij op de pakhuisplanken worden gezet. Nadat al Componets en andere elektronische delen worden gebeëindigd, zullen zij om over 72hours schikken te testen. Wij eindigen om alle componets te installeren samen, zal het volledig product door een verscheidenheid van testmateriaal worden getest.

2. Snellere Reactie/Levering

Klantenservice beschikbaar op werktijd (8: 30 – 17: 30) van Maandag aan Saturday.Orders/Steekproef door koerier wordt verzonden, zoals DHL, komen UPS en Fedex, bij uw drempel aan binnen een gemiddelde van 3 - 4 dagen die. 5 - 7days om luchtverzending te beëindigen. 2 - 4weeks om de overzeese verzending te beëindigen. De verzendingen zijn verzekerd voor succesvolle levering en handelbare online.

3. Beroeps, Prijs-kwaliteitverhouding

Wij zijn direct fabrikant, contacteren ons direct aan ordeproducten van ons, kunt u de beste prijs krijgen, moet lager zijn dan anderen die van handelsmaatschappij opdracht geeft tot. De concurrerendste prijs is hier voor u, natuurlijk, goede kwaliteit ook.

4. Na de Dienst

Wij hebben heel wat ervaren hardwareingenieurs, zullen de softwareprogrammeurs controleren van onze Klant terugkoppel en het oplossingsantwoord aan Klant met tekening of video vond. Als er zijn kunnen geen om het even welke technici u aan uw kant helpen, zullen wij zullen u door TeamViewer verklaren en onderwijzen

 
Ons Team

 

Wij hebben een uniek prima ontwerperteam met internationale visie, en de verschillende persoonlijkheid en ontwerpstijl gevormd en het voortdurende stijgen van productontwerp, vormontwikkeling, product productie aan het systeem van de merkwaarde verzekerd. Wij hebben ook prima productiemilieu, strenge en efficiënte ondernemingsbeheersysteem.

 

Wij hebben 10000 gebied van de vierkante meterproductie, 100 bekwame personeelsleden, 10 geavanceerde productielijnen met hoog automatiseringsniveau. Heeft heel wat ervaren hardwareingenieurs, softwareprogrammeurs, evenals arts of meester, en ander high-tech talent. Het bedrijf heeft een verscheidenheid van testmateriaal voor alle producten om het strikte kwaliteit testen te doen, en de certificatie van Ce en ROHS-overgegaan.

 

Het bedrijf draait altijd rond aan „hoog - kwaliteit en Klanten eerst“ de bedrijfsdoeleinden. Constant achtervolgend de geest van voortreffelijkheid. Met prima kwaliteit, de diensten blijven van uitstekende kwaliteit aan de nieuwe behoeften van moderne technologie voldoen.