Gegoten LEIDENE van het Aluminiumkabinet Vertoningseigenschappen en Voordelen

November 9, 2017

Laatste bedrijfsnieuws over Gegoten LEIDENE van het Aluminiumkabinet Vertoningseigenschappen en Voordelen

Gegoten LEIDENE van het Aluminiumkabinet Vertoningseigenschappen en Voordelen

 

laatste bedrijfsnieuws over Gegoten LEIDENE van het Aluminiumkabinet Vertoningseigenschappen en Voordelen  0

 

 

Het gegoten aluminiumkabinet na verscheidene jaren van ontwikkeling, het kabinet wordt more and more licht. De structuur is ook redelijker en met hogere precisie, realiseerde fundamenteel het Naadloze Verbinden Technology.The de recentste gietende aluminiumvertoning niet alleen een eenvoudige verbetering van het traditionele vertoningskabinet, van de structuur en de prestaties is, is het een het uitvoerige optimalisering en bijwerken geweest.
 

Hoge precisie voor kabinetsassemblage. Dan zijn de demontage en het onderhoud uiterst geschikt. Ingevoerde machtsschakelaar voor al verbinding, die meer veiligheid en betrouwbaarder is;
Het kabinet tussen de signaallijnen en de machtsverbindingen met verborgen verbindingen, ziet geen spoor van de verbinding na installatie; De gegoten aluminium LEIDENE vertoning die te vervaardigen vorm gebruiken die het éénmalige vormen zich is, waarborgt de ruwheid van de Kabinetsoppervlakte.

 

Het gegoten aluminium leidde het Scherm kan eenvoudig de volgende acht eigenschappen worden geschetst:


1. Het gewicht is slechts over 10kgs, kan het door enige hand dragen, dan besparend installatietijd.


2. De doos wordt gemaakt van het gieten van aluminium, met hoge weerstand, hardheid, hoge precisie, niet gemakkelijk aan misvorming, is de dikte slechts 80mm


3. De fout van de oppervlakteruwheid <0>


4. Sluit op en neer het elke kabinet van of links en net aan snel sluitmechanisme aan. Trekkracht twee behandelt tik 90 graden om de huisvesting, 10s te sluiten om de installatie van een omhulsel te voltooien.


5. Gebruikend het modulaire ontwerp, is het gemakkelijk om eender welke positie van het schermlichaam te installeren en te demonteren, en het is gemakkelijk te handhaven.


6. Nieuw structureel ontwerp om aan de hangende en overlappende eisen, ook ten aanzien van binnen en openluchtvereisten te voldoen.


7. Het hoog-grijze en hoge vernieuwingsfrequentieontwerp, grayscale is 14 beetje, is de vernieuwingsfrequentie > 960Hz.


8. Uitstekend warmteverliesontwerp, is er geen behoefte om het even welke externe ventilators en airconditioners. Het is lage consumptie kan het werken bewaren.