• Lange levensduur LED honkbal scorebord met eenvoudige installatie en onderhoud
  • Lange levensduur LED honkbal scorebord met eenvoudige installatie en onderhoud
  • Lange levensduur LED honkbal scorebord met eenvoudige installatie en onderhoud
Lange levensduur LED honkbal scorebord met eenvoudige installatie en onderhoud

Lange levensduur LED honkbal scorebord met eenvoudige installatie en onderhoud

Productdetails:

Place of Origin: Zhejiang,China
Merknaam: Linger
Certificering: CE/ROHS
Modelnummer: BBS-600500254RGY-5D

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: Houten koffer
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Display Color Option: Red/Yellow/Green/White Display Certification: CE Certification
Display Maintenance: Easy Maintenance Size: Customized
Display Type: LED Segment Digit Display Refresh Rate: High Refresh Rate
Display Protection Level: High Protection Level Display Installation Method: Easy Installation

Productomschrijving

Productbeschrijving:

Met de introductie van het LED Baseball Scoreboard, een elektronisch honkbalbord ontworpen om een helder en helder beeld te geven van de game scores.dit scorebord biedt een indrukwekkende kijkbeleving zelfs in direct zonlichtHet heeft ook een duurzame constructie en een draadloos besturingssysteem voor een gemakkelijke bediening, zodat je het spel zonder moeite kunt volgen.het heeft een CE-certificering om de kwaliteit en veiligheid ervan te garanderenHet LED Baseball Scoreboard biedt een betrouwbare en efficiënte manier om het spel bij te houden, zodat je nooit een moment mist.

 

Kenmerken:

  • Productnaam:LED-baseball scorebord
  • Toon Duurzaamheid:Hoge duurzaamheid
  • Display onderhoud:Gemakkelijk onderhoud
  • Display type:LED-segmentcijfer
  • Displaycontrolesysteem:Draadloos besturingssysteem
  • Sportscherm:Baseball Sport Display
  • Boordtype:Elektronisch honkbalbord
  • Led Display:Baseball Digital Led Board
 

Technische parameters:

Productnaam Kenmerken
LED-baseball scorebord Displaykleur: rood/geel/groen/wit; Displaytype: LED-segmentcijfer; Displaybeschermingsniveau: hoog beschermingsniveau; Displaycertificering: CE-certificering; Displayinstallatie:Eenvoudige installatieDisplay Resolution: High Resolution; Display Brightness: High Brightness; Display Durability: High Durability; Display Maintenance: Easy Maintenance; Display Resolution: High Resolution; Display Brightness: High Brightness; Display Durability: High Durability; Display Maintenance: Easy Maintenance; Display onderhoud: Makkelijk onderhoud
 

Toepassingen:

Linger BBS LED Baseball Scoreboard

Breng je honkbalwedstrijden tot leven met het Linger BBS LED Baseball Scoreboard met een hoog helderheidsscherm en een brede kijkhoek.Dit scorebord biedt een kristalhelder beeld vanuit elke hoek.Het scorebord is ontworpen met een hoge duurzaamheid, zodat het vele jaren van gebruik meegaat.een gemakkelijke en nauwkeurige controle van het scorebord mogelijk maken.

Het Linger BBS LED Baseball Scoreboard is de perfecte keuze voor elk digitaal honkbalbord of honkbal scorebord.Het zal zeker een belangrijk onderdeel worden van elk honkbalspel.Breng je spel tot leven met het Linger BBS LED Baseball Scoreboard.

 

Aanpassing:

Linger BBS Baseball Digitaal Led Board

Onze Linger BBS Baseball Digital Led Board is een geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een lichtsterk, hoge resolutie LED scorebord met een lange levensduur.en witte kleuren opties, ons scorebord is gemakkelijk te installeren en zeker een statement te maken.

Onze Linger BBS Baseball Digital Led Board is de perfecte oplossing voor honkbal en andere sporten scoren.Onze digitale LED scorebord is perfect voor u.

Onze Linger BBS Baseball Digital Led Board is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en is ontworpen om te duren.U kunt er zeker van zijn dat u een geweldig product krijgt dat jarenlang zal meegaan..

Bestel je Linger BBS Baseball Digital Led Board vandaag nog en laat de wedstrijden beginnen!

 

Ondersteuning en diensten:

We bieden technische ondersteuning en service voor LED Baseball Scoreboard.

Onze technische ondersteuning is 24/7 beschikbaar via telefoon, e-mail of online chat.We bieden ook producthandleidingen en video's om u te helpen begrijpen de kenmerken en functies van de LED Baseball Scoreboard.

Daarnaast kan ons serviceteam ter plaatse installatie, onderhoud en reparatiediensten verlenen om ervoor te zorgen dat het LED Baseball Scoreboard goed werkt.We bieden ook garantie en reparatie voor een slecht of defect product..

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Lange levensduur LED honkbal scorebord met eenvoudige installatie en onderhoud kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.